Gode grunner til å melde seg inn

Det finnes mange gode grunner til å være medlem i et nettverk. Her gir vi deg gode grunner til at du skal ta skrittet i dag og få felleskap med mange flotte og interessant kvinner i HALD-regionen

1.
Hvis du er i ferd med å flytte hit eller nettopp har gjort det, er et medlemskap i HALDis en kjempefin mulighet til raskt å bygge opp et nettverk rundt deg av flotte, humørfylte, kreative og handlekraftige venninner.

2.
Hvis du har flyttet hjem igjen etter mange år i "utlendighet", oppdager du kanskje at det ikke er så mange igjen av den gode, gamle vennekretsen. Eller om flere av dem fortsatt er her, så oppdager du kanskje at dere har utviklet dere i forskjellige retninger. Da melder behovet seg for å bygge opp en ny vennekrets rundt deg. HALDis er et godt sted å begynne.

3.
Hvis du bærer på drømmen om å etablere din egen virksomhet, men kjenner at du ikke har klart å samle opp det motet du trenger til å ta skrittet enda ... Ja, da er HALDis det rette stedet for deg. Å starte egen sin egen bedrift kan kanskje fortone seg som rene risikosporten for noen. Da er det godt å vite at i HALDis vil du finne
- forståelse for de følelsene du har, fordi her er det mange som har hatt dem selv
- støtte og oppmuntring, fordi her vil vi hverandre vel. Vi er opptatt av at du skal lykkes.
- gode råd, fordi det er mange som kjenner veien du vil begi deg ut på. De har jo gått den selv

4.
Hvis du har små unger og trenger et fristed der du kan engasjere deg i egne interesser, er HALDis en glimrende arena å gjøre dette på. Sannsynligheten for at du finner noen som deler interessene dine er store.

5.
Eller hvis ungene er store nok til at mer av tiden din er frigjort til dine egne intereser, er det også stor sannsynlighet for at du finner noen som deler dine interesser i HALDis.

6.
Hvis du har lyst til å komme deg ut på banen i det offentlige liv i lokalmiljøet vårt, men kjenner at du har noen barrierer som holder deg tilbake, vil du oppleve at som medlem i HALDis er du ikke alene om å ville storme barrierer - enten de er inni oss eller utenfor oss. Å gjøre det i fellesskap med andre er både morsommere og hyggeligere enn å streve alene.

7.
Hvis du brenner av lyst etter å påvirke utviklingen i regionen vår, er det en kjempegod grunn til å melde seg inn i HALDis. Du vil fort oppdage at du ikke er alene om å ha et brennende engasjement. Brenner vi sammen, brenner vi oss ikke ut.

8.
Hvis du savner tilbud av ulik karrakter i regionen vår - det være seg kulturelle, sosiale eller faglige tilbud, er det lettere å lage slike tilbud hvis det er flere som vil det samme. I HALDis er det medlemmene som lager nettverkets handlingsplan på et hyggelig og kreativt seminar vi pleier å ha på Brygga på Dønna hvert år.

9.
Hvis du har stått på sidelinjen en stund og fulgt med oss, har du sikkert lagt merke til at HALDis har flere gode faglige tilbud. Vi både deler hverandres kompetanse og henter inn ekstern kompetanse, slik at vi kan utvikle oss såvel faglig som sosialt og kulturelt. Dessuten vil du få inntil 25 % rabatt på noen av våre arrangementer.

10.
Ikke noe er mer energi- og motivasjonsdrepende enn å være omgitt av mennesker som forteller deg at det du har lyst til å gjøre enten ikke er mulig, at det er for vanskelig, er for dumt, er ufornuftig, at du aldri kommer til å klare det ... eller lignende negative og håpløse utsagn. I HALDis har vi nedfelt i verdidokumentet vårt at alle medlemmene har det samme ansvaret for å utvikle og befeste en kultur som preges av
positivitet, glede og engasjement
seriøsitet og kvalitet
åpenhet, raushet og takhøyde
vi-holdning og fellesskap
at vi vil hverandre vel
at vi støtter og veileder hverandre

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser